Skytjenester

Vi kan ta oppdrag innenfor skytjenester.
Kompetanse innenfor Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google Cloud Platform og Oracle Cloud.

Erfaringer med å sette opp nye og flytte flere forskjellige tjenester fra on-premise til sky. Servere, Storage, Database, Analysis Services, Power BI Embedded, WEB App, Data Gateway etc.
AWS-Management-Console_Screen

Fordeler med skytjenester

Fordeler med skytjenetse er at man kan jobbe fra hvor man vil, lagre arbeidet og hente det frem igjen når som helst fra hvilken som helst enhet når det passer.
Erstatter lokal maskinvare
Skyen eliminerer behovet for lokal maskinvare. 
Tilgjengeligheten
Dine systemer er alltid tilgjengelig så lenge du har tilgang til internett. Du kan jobbe når og hvor det passer deg. Skytjenester har som standard veldig høy oppetid; oppimot 100%. Tjenester kan plasseres med kopier i flere lokasjoner over hele verden, som betyr minst mulig ventetid for brukere.
Dele og samhandle med andre
Med nettskytjenester har dine ansatte tilgang til, og kan redigere og dele dokumenter når som helst og fra hvor som helst. Skybaserte applikasjoner gjør det enklere for dine ansatte å dele filer seg imellom og ha en sømløs workflow. Alt er oppdatert i sanntid, og alle har til enhver tid full oversikt over og innsyn i felles oppgaver og samarbeidsprosjekter.
Sikkerhet
Skytjenesten gir økt sikkerhet. Sikkerhetsoppdateringer og andre programvareoppdateringer skjer automatisk, uten nedetid. Sikkerhetskopering og lagring av data skjer på flere lokasjoner. Automatisk overføring til ny lokasjon dersom noe skulle gå galt på den primære lokasjonen.
Skalerbare og fleksible
Skytjenster sørger for at du alltid har den kapasiteten du trenger. Skyen gir deg muligheten til å skalere opp eller ned når du selv ønsker det. I tillegg kan tjenester slås av når de ikke er i bruk, og man kan dermed spare penger på tjenester som ikke er i bruk hele døgnet.
Enklere
Skytjenester er moderne og har som regel et svært godt brukergrensesnitt. Endringer kan enkelt gjøres via et web-grensesnitt, og utføres på meget kort tid.

Klar til å sette i gang?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

DatabaseForum AS har kontorer sentralt på Forus like utenfor Stavanger.